Some recoveryyuP

2012-10-25 @ 15:20:03

Sitter & gör inte allt för mycket. Sitter & är bekväm till musik..
Ibland glömmer jag musiken,..
Men den påminns snart igen och välkomnar mig så jävla bra varje gång :)
Nu blir det nudlar för min del, fyfan vad gott det ska bli.

 

Btw..

2012-10-25 @ 11:40:29

Såg denna igår btw, hade helt glömt bort..
Den var som förväntat bra, men mänskligt jävla bra.

 
Nuu kom min cola xD

Comfortably, yes

2012-10-25 @ 11:24:43

God morgon.. Sitter o betraktar morgonen och lyssnar musik.
Vi sitter här tu man hand, riktigt nice.

 
Nu bör min Cola komma levererad strax! =D

FÖRFAN

2012-10-24 @ 20:36:00

Ja, dagarna har varit grå och lika så jag. Fuck det!
Nu börjar jag fan komma i gungning, tack musik

Låten som följer lät kvällen att öppna sig:
Ras Cricket – Allt Är Precis Som Det Ska - Feat. Syster Sol

HHhh

2012-10-24 @ 19:33:00

Dagarna har varit grå & jag har varit allmänt trött. Trött
Dessa dagar har jag varit i Nolby & Kvissle, bara tagit det jättelugnt.
Har hälsat på min farmor & lyssnat på henne, trevligt att bara lyssna på hon som äldre..
Vad annars? Jag försöker stånga mig fram så gott de går och jag stuvar om i min tillvaro så jag snart ska hitta rätt.
Visst känner jag mig någorlunda hemma där jag från och till är, men mitt hem, det kan jag inte påstå existerar.
Så de är det som är prio'ett nu, att hitta hem.

Kylan börjar dra mer och mer, burr.. Ska dock bli jävligt nice att dra sina första skär på isen, sedan många många år. Klagar inte heller när backarna öppnar, men visst fan sitter jag hellre i värmen & glassar.
Ja, jag är spekulant lite överallt så jag får se vart vinden och fötterna tar mig.
 
Som sagt, dagarna har varit grå och likaså jag. Ryckt upp mig nu dock.
Bergodalbanan är inte lika skoj som på liseberg, men det är bara att åka med, OK..

Spinnin' round, skit i de

2012-10-21 @ 23:19:00

Mycket sker, där ingen ser.. Välkommen?
Till en början var gårdagen (lördag) trevlig, väldigt trevlig faktiskt. Men mot kvällen började allt för mkt oväntat skit uppstå och det nyligen naturliga började fallera och plötsligt var vi där igen. Där vi så många gånger varit förut, ett slags negativt ingenstans med avföring på väggarna, där jag ofta frågar mig själv: Vad fan är det här & vad är det som händer ens? Vi har varit med om så mycket, på både gott och ont, men när det gäller sånt här så har vi aldrig lärt oss. Jag vet att övning ger färdighet, men..?
Kan det vara att någon av oss inte helhjärtat velat öva och bara fortsatt löpa runt och åter runt i rondellen..
Kan det vara tusen andra anldningar eller bara den att vi absolut inte tål varandra, aldrig gjort och kommer aldrig att göra? Ibland verkar det ligga något i det men det kan ändå inte stämma, pga många anledningar.. Mycket av problemen kan bero på individuella svårigheter och ledsamheter., ja.

Ageranden från sin/min egen värld, frustration, ledsamhet etc - rriktad mot någon, behöver egentligen inte ens ha med personen i fråga att göra - ytterligare problem. Kapa?
Just mitt & våra problem (andras?) ligger i mycket och vissa av dem ligger grundad sedan många år tillbaka.
"Generella", allvarligare problem kan förmodligen komma från din tid för längesedan. 
Bearbeta och gräv min vän..
 

Nu talar jag för mig själv, ofc.. Jag funderar på varför det från ingenstans blir fel och hela atmosfären plötsligt spyr, jag kan inte riktigt förstå. Just ett sådant problem finns inte med i mitt hjärnarkiv, och då ska ni veta att jag ändå ett ganska fett arkiv här inne.. Kanske kan det vara så att jag inte hunnit hitta & letat i rätt fack än.

Men det ska inte vara så svårt att bara vara vänliga mot varandra, att umgås och uppträda på ett ärligt & lättsamt sätt. Att vara KAMRATER - att vara vänner helt enkelt. Utan barnsligheter, negativitet och massa tönterier. 
Vi är båda "vuxna" & ska kunna lösa våra gemensamma- men också individuella problem. Åtminstone prata och försöka lösa och gå till botten med saker och ting. För att kunna läka anser jag att man är så "illa" tvungen att öppna upp sig - "blotta" sig.  Alternativt; sluta sig själv i tystnad under en längre period, i hopp om att inte bli galen. (Men då är ja ute o cyklar lite för mkt just nu kan tyckas) Hjälp andra genom att hjälpa dig själv - jag menar; låt inte saker gå snett och ut över dina nära pga att du själv inte orkar ta itu med dina egna problem.

Men medmänniskor, kommunikation. Jag anser att den delen av livet som något jävligt viktigt, kommunicera med mig och säg vad ni tycker..? Heehhhe.. 
Varför skulle vi ha utvecklat en käft som vi använt genom läten och ljud som vi nu för tiden utvecklat och skapat mängder av språk, om det inte är för att vi ska utnyttja och använda oss av kunskapen, eller? Utveckling, vare sig det gäller dig själv eller t ex ett företag med en lokal på 22m² - vill du växa måste du kommunicera. Självklart finns det undantag, men rent generellt. Det är hur som helst en kraftigt & märkbar grundsten, i vilket förhållande som helst. Påpekarpåpekarpåpekar.. Så gott & även ont folkt, prata med varandra!

[ Varför klunka piss när det finns vatten i kranen? Vet man nu inte hur en kran fungerar, går det alltid att lära sig, är det inte så? ]
 
Does anything even make sense......

Men ställer man in sig på att ingenting kommer att fungera > ställer sig med armarna i kors & säger "jag vill inte", så blir också resultatet så och du står där med piss i och över hela dig..
 
Förövrigt så har denna dagens dag bara varit stilla. Har i stort sett sett ut som nedan, möjligtvis inte positionen hela dagen xD

Idag bjuder jag inte på så mycket och inte mer. Imorgon ska jag bege mig till min kära farmor & gode vän Elsie, då blir det ovisst med bloggandet.
 
“Definitionen av idioti är att göra samma saker gång på gång och förvänta sig ett annat resultat”.

Livet går vidare.

Fredagen som varit <3

2012-10-21 @ 04:05:00

Nu har dagen varit, dagen som jag tillägnade dig, Sandra-Törn-Åhlen. Flickan och den unga kvinnan som föddes den 4 mars 1990 har nu alltså i såförbannat
 unga dagar försvunnit från 'verkligheten' och blivit jord. 
Vid begravnigen fanns sorg fylld med kärlek. Till minne av Sandra Törn-Åhlen


Det är så tragiskt, så tragiskt.. Och som dem flesta av oss i Sundsvall vet, 
har det gått bort alldeles för många unga människor under en kortare period nu. Fredrik, Nicklas, Andre, Danne, Karro och nu Sandra.

Jag kan inte säga vad, när och hur men; det är den "vanliga orsaken", gyttjan och kvicksand som sakta men snabbt släckt deras sista glöd, hjärtja och liv.
Alla har sin egen vilja och väljer sina egna val, men vad.. Det är ingen barnlek eller någon fet förkylning det handlar om, de vet dem som vet. 

Men samhället, deras roll? - polis, soc, behandlingscenter, psyk etc!? Vid det här laget vet ni att det finns en eller flera felande länkar i erat system och i den SATSNING ni gör kring all denna misär. - Jag kommer att skriva & kritisera mer om några dagar ang just detta. Klockan kommer att bana iväg flera timmar om det börjas nu.


Mina tankar går ut till Sandras familj, jag visade mitt stöd genom att vara uppklädd samt lägga en vit ros. Dock ingen bild på rosen.




Vid Sandras begravning fanns också hopp, jag kände en glimt av det iaf.
Mina sista ord till Törna var: Hejdå Sandra. Låt den här dagen symbolisera dig och låt skydda de unga frysna där ute. Låt dem förstå att inte fler ska försvinna såhär. Vi måste vakna upp, sov gott lilltjejen.

FUCK

2012-10-18 @ 18:57:21

Klockan är så mycket som den är och jag ser att Timrå spelar nu kl 19:00 mot Växsjö ..
Ingen verkar kunna köra dit mig snabbt som satan. Verkar bli att följa matchen live på internet istället, kul jul..


Rise against

2012-10-18 @ 15:37:32

Morgonfest

2012-10-18 @ 14:05:00

Börjar dagen med Ken Ring – Nu måste vi dra och sjunger med. Nu kom precis morsan innanför dörren med min kavaj, som jag ska ha på Samdras begravning imorgon :)
 Fuck vad stilig jag är då.. ;) Ken Ring – Själen av en vän

Kan inte släppa den här låten, kan någon förklara för mig vad det handlar om..?

Som man ligger får man bädda

2012-10-17 @ 00:17:00

Godnatt.

Några första välvalda rader

2012-10-16 @ 00:29:00

Det var längesen jag skrev. Längesen jag skrev överhuvudtaget, allt för länge sedan.
Senast jag skrev just på det här viset var 2009-02-24, för att vara exakt. Intressant eller hur..
Anledningen till att jag tar upp just bloggandet igen är simpelt; ett genuint tycke för att skriva och ett stort behov av att uttrycka mig, vilket alltid inte är så lätt. Jag minns då jag skrev, för 5 år sedan (tiden stressar, sakta ner tack) att det var roligt, inget mer än så. MEN GOTT(?) FOLK..
Nu när sinnet är något djupare hoppas jag att få ut mer av mitt skrivande. Jag börjar med detta, så får jag se vart jag hamnar imorgon. Men jag anar att jag kommer kliva in i det här för att dela med mig av mig själv, möjligtvis till en viss gräns, men så gott det är möjligt. (Också VÄLDIGT intressant)
Men jag gör det för mig själv, i ett psykologiskt syfte och i framtiden kanske för något större. Jag tror att exponera sig själv på ett sånt här vis kan vara givande, för mig. Sedan om ja får några groupies, massa kritik, diskussioner och kommentarer etc på vägen, är det ofc ett plus. Så skriv wtf ni vill om vad ni vill, men såhär på förhand: stick ni som inte vet eller hatar.

Dagen idag har varit fram och tillbaka, lite hit och dit men överlag god. Kvällsnöjet blev pool på downtown, subway, bussresa och nu back to basics; säng & film. 
Klockan är alldeles för mycket för det här, så nu säger jag godnatt (till ingen alls atm) och hälsar ingen välkommen till mitt shit och ger er som är mottaglig en hälsning; kärlek & respekt.

Mina tankar går ut till alla som gått bort, vila nu i lugn och ro.

See you when I see you.